0item(s)

Du har ingen varer i handlekurven

Product was successfully added to your shopping cart.

Gulvlegging

Gulvlegging - til fastpris med garanti på både leggingen og gulvet på et og samme sted.

Fredrikstad Bygg og Parkettsliperi har lang og god erfaring med å legge det meste innen tregulv, laminat og teppefliser. Alt fra parkett, mønsterstav, (fiskebenmønster) Industrigulv til sportsgulv. osv. Vi har alt fra privathus, store prosjekter og næringsbygg i porteføljen vår i dag.  

Ønsker du å få profesjonelle til å legge gulvet for deg og få garanti på både gulvet og leggingen fra et og samme sted? Vi monterer gulv til fast avtalt pris pr kvadratmeter. Det vil si at du på forhånd vet hva ditt nye gulv vil koste og at det ikke vil komme noen overraskelser.  

Fordelen med å benytte oss til å legge ditt nye gulv er todelt: For det første får du en fastpris på ferdig gulv, slik at du på forhånd vet hva jobben vil koste. For det andre har du kun en leverandør å forholde deg til på ditt gulv. Dermen kan du være helt sikker på at oppfølging i etterkant vil bli gjort på en god måte. Vi gir alltid garanti på den jobben vi leverer i fra oss. Vi reparerer i dag parkett for flere av de store parkettprodusenteten i Europa. Så hvis noe skal skje med gulvet deres så kan vi fikse dette innen kort tid. 

Vi har også ansatt 6 snekkere så vi kan levere en total pris på bygge prosjektet deres. 

Vi kan gi deg et tilbud på både fjerning og bortkjøring av ditt gamle gulv. Om dere øsnker å flytte møbler internt kan vi også være behjelpelige med dette.

Ofte stilte spørsmål. 

1) Hva er kravet til undergulvet man skal legge gulvet på? Kravet er at undergulvet kan være opp til 3 mm +- innen for en rettholdt på 2 m. 

2) Hvis gulvet går ned 2 mm og 3 mm opp innen for 2 meter retholdten så er det 5 mm. Da er gulvet utenfor norsk standard og under gulvet bør da rettes så man ikke får         knirk eller svikt i gulvet dere skal legge. 

3) Gulvvarmen skal ikke overstige 27 Grader på toppen av gulvet. Det slipper ingen rolle om det er laminat eller parkett da de har samme krav fra leverandør. 

4) Relativ fuktighet i huset bør ligge innen for 30 til 60 % Rf. Noen tregulv tåler helt ned til 20% og det anbefaler vi for de som har varme i gulvet og balasert ventelasjon i huset. Husk laminaten har 40 til 60 % Rf.

5) Hvilken tykkelse på gulvlister bruker dere? Vi bruker 15 mm gulvlist. Vi legger 8 -10 mm fra veggen og da har 12 mm gulvlist en tedens til å bli litt for tynn. så gulvet kan krype av gulvlisten. 

Ta kontakt for en uforpliktende prat eller en gratis befaring. Ring oss gjerne på tlf 95 91 40 40, tastevalg 2!

Vi bruker også Messenger, Facetime, WhatsApp og Skype om dere ønsker nettmøte når dere er hjemme og vil ha en rask pris og en kort befaring når det passer for dere. 

Gulvlegging