0item(s)

Du har ingen varer i handlekurven

Product was successfully added to your shopping cart.

Gulvsliping

Gulvsliping, lakkering, oljebehandling og legging av nye gulv

Gulv er et av de viktigste elementene i interiørplanleggingen. Har du tenkt på hvor mye gulvet betyr for stemningen i et rom? Eller at valg av gulv er viktig for hele opplevelsen av rommet?
Vi har ekspertisen og utvalget, og hjelper deg gjerne med råd, veiledning og fargevalg, enten du skal ha nytt gulv eller restaurere et gammelt. Vi kan slipe og behandle alle typer tregulv og trapper både innvendig og utvendig.
 
Miljø er viktig og vi bruker derfor kun miløjø godkjente produkter. Vi har alltid fokus på å begrense støvutslippet .

Våre maskiner gir ikke bare et bedre sliperesultat. Vi bruker store eksterne støvsugere til gulvmaskinene våres som gjør at man får tilsvarende nesten 100% støvfrit gulvsliping . vi tar med oss og sortere avfallet etter oss.

For å kunne utføre støvfri gulvsliping er man avhengig av utstyr som gjør dette mulig.
En av de viktigste maskinen er støvsugeren:
Den bruker et system som heter logopac for oppsamling av alt slipestøv. Det betyr at alt støvet fra gulvslipingen går rett i en søplesekk i støvsugeren. Denne søplesekken  tetter man igjen før man tar den ut av støvsugeren. Av den grunn blir det ikke støv ved bruk av slipemaskinene som vi bruker til gulvslipingen. På ordinære gulvslipemaskiner går alt støvet i en slipepose på maskinene noe som maskinene sliper ut litt mere støv.

Ta kontakt for en uforpliktende prat eller en gratis befaring,  95 91 40 40 taste valg 2

Vi bruker også Messenger. Facetime, Whats app og Skype hvis dere vil ha nettmøte når dere er hjemme og vil ha en rask pris og en kort befaring når det passer for dere. 

Vi er utrolig opp tatt av kvalitet og service og daglig leder tok over ansvaret i firma 31 mai 1999 og har 20 år jubeleum i år og har vært over 35 år i bransjen. 

 

Gulvsliping