Gulvsliping

Gulvsliping, lakkering, oljebehandling og legging av nye gulv

Gulv er et av de viktigste elementene i interiørplanleggingen. Har du tenkt på hvor mye gulvet betyr for stemningen i et rom? Eller at valg av gulv er viktig for hele opplevelsen av rommet? 
Vi har ekspertisen og utvalget, og hjelper deg gjerne med råd, veiledning og fargevalg, enten du skal ha nytt gulv eller restaurere et gammelt. Vi kan slipe og behandle alle typer tregulv og trapper både innvendig og utvendig. 
  
Miljø er viktig og vi bruker derfor kun miljøgodkjente produkter. Vi har alltid fokus på å begrense støvutslippet .
 
Våre maskiner gir ikke bare et bedre sliperesultat. Vi bruker store eksterne støvsugere til gulvmaskinene våre som gjør at man får nesten 100% støvfri gulvsliping . 
Vi tar med og sorterer avfallet etter oss.
Gulvsliping Fredrikstad

Støvfri gulvsliping

For å kunne utføre støvfri gulvsliping er man avhengig av utstyr som gjør dette mulig.
En av de viktigste maskinene er støvsugeren. Vi har derfor investert i de beste støvsugerne slik at vi kan levere et støvfritt resultat.
Vi tror og opplever at våre kunder er veldig opptatt av å komme hjem til et støvfritt miljø – om det er kontoret, et hjem eller bare en stue.
 
Våre slipemaskiner bruker et system som heter “Logopac” for oppsamling av slipestøv. Det betyr at alt støvet fra gulvslipingen går rett i en søppelsekk i støvsugeren. Denne søppelsekken tettes igjen før den tas ut av støvsugeren. På ordinære gulvslipemaskiner går alt støvet i en slipepose på maskinene,  noe som gjør at de slipper ut mer støv.

Kontakt oss for befaring

"*" indicates required fields

Navn*

Beliggenhet

I vår butikk i Strykerveien 22 B på Torp i Fredrikstad har vi utsalg av flere typer gulv som f.eks heltre, slottsplank, parkett, laminat, industri-og mønstergulv og fiskeben. I tillegg fører vi også lakk, oljer og vedlikeholdsprodukter samt listverk, smartpanel, våtromsplater, Huntonplater, inne- og ytterdører og gulvvarmesystemer. Vi har 1200m2 lager med lagerførte produkter.