Blogg

Furutrapp

Vi har fornyet en gammel furutrapp til å bli som ny😄 Vi monterte opptrinn pusset ned sidevangene og oljet de opp i samme farge som vi la parketten i trappetrinnene .vi la også ny parkett i helle 2 Etj så alt ble likt å fint. Fordelen men å tette trappetrinnene som vi har gjort her er at man får et fin oppbevarings sted som ikke blir synlig. Man får et ekstra fint rom i huset man kan oppbevare det man ønsker. Vi kan også lage ferdig denne løsningen med dører og skuffer under.

Les Mer »
Spiler vegg og tak

Spiler

Spilevegger er for tiden veldig populært. Ikke bare er de moderne og dekorative, de kan i tillegg være lyddempende. De kan benyttes i både tak og vegg, innvendig og utvendig. Spiler kan settes i den retningen man måtte ønske – loddrett, vannrett eller diagonalt. Eller hva med å blande forskjellige bredder? Valget er ditt.

Vi kan lage spilene etter de målene dere måtte ønske – Kontakt oss for pristilbud.

Les Mer »

Fredrikstad Bygg Og Parkettsliperi AS

På utkikk etter nytt gulv? 🌿
Besøk oss gjerne i Norges største showroom på gulv!
Med over 400 gulvprøver utstilt er vi sikre på at alle kan finne drømmegulvet hos oss.
Hos oss er de selvfølgelig lov å låne med prøver og teste de hjemme i ro og fred. 💭
Besøk oss i Strykerveien 22B, 1658 Torp, på hverdager mellom 08-17, og 08-18 på torsdager.

Les Mer »

Kontakt oss for befaring

"*" indicates required fields

Navn*

Beliggenhet

I vår butikk i Strykerveien 22 B på Torp i Fredrikstad har vi utsalg av flere typer gulv som f.eks heltre, slottsplank, parkett, laminat, industri-og mønstergulv og fiskeben. I tillegg fører vi også lakk, oljer og vedlikeholdsprodukter samt listverk, smartpanel, våtromsplater, Huntonplater, inne- og ytterdører og gulvvarmesystemer. Vi har 1200m2 lager med lagerførte produkter.