Sportsgulv

Vi har lang og god erfaring med montering av sportsgulv, inkludert banemerking i Fredrikstad og omegn.
 
Vi har lagd sportsgulv i alt fra store idrettshaller til skoler og dansestudioer. I tillegg kan vi montere tilhørende tribuner og trapper.
 
Vi tilbyr skreddersydde sportsgulv som passer til alle typer idrettshaller og treningssentre. Våre løsninger inkluderer alt fra innendørs basketballbaner til flerbruksflater for ulike idretter.
 
Våre sportsgulv er laget av materialer av høyeste kvalitet for å sikre holdbarhet og optimal ytelse. Sikkerhet er vår prioritet, og alle våre gulv oppfyller internasjonale standarder for støtdemping og friksjon.
 

Gulvreparasjon av sportsgulv

Vi tilbyr også tjenester for vedlikehold og reparasjon av sportsgulv, slik at ditt gulv alltid er i topp stand. Regelmessig vedlikehold forlenger levetiden til gulvet og opprettholder dets ytelse.
 
Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt for en uforpliktende prat.
 

Kontakt oss for befaring

"*" indicates required fields

Navn*

Beliggenhet

I vår butikk i Strykerveien 22 B på Torp i Fredrikstad har vi utsalg av flere typer gulv som f.eks heltre, slottsplank, parkett, laminat, industri-og mønstergulv og fiskeben. I tillegg fører vi også lakk, oljer og vedlikeholdsprodukter samt listverk, smartpanel, våtromsplater, Huntonplater, inne- og ytterdører og gulvvarmesystemer. Vi har 1200m2 lager med lagerførte produkter.